parallax background

Létszámbővítés a ProKat Mérnöki Iroda Kft-nél

Állattartó telepekre vonatkozó szabályok, gazdákat érintő adminisztrációs feladatok
2019-04-12
Ésszerű tápanyag kijuttatás, tápanyag-gazdálkodási terv
2019-11-13

A PROKAT Mérnöki Iroda Kft. 2008-ban került megalapításra, azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság területén hiánypótló szolgáltatásokat nyújtsunk magas színvonalon a partnereink igényeihez igazodva, elsődlegesen talajvédelem és laborálás területén. Tevékenységeink körét folyamatosan bővítjük, a minél komplexebb szolgáltatások nyújtásához, mely többek között kiterjed a talaj és talajvíz mintavételre, a minták laboratóriumi vizsgálatára, a növényanalízisre, valamint talajvédelmi és tápanyag-gazdálkodási tervek készítésére. Cégünk elkötelezett híve a talajvédelemnek, hiszen a talaj képezi Magyarország legnagyobb természeti erőforrását. Talajvizsgáló laboratóriumunk alapvető céljának tekinti, hogy folyamatos és magas színvonalú szolgáltatást nyújtson a partnerei részére. Tevékenységünket a nemzetközi igényeknek is megfelelő magas minőségi szinten valósítjuk meg és tartjuk fenn.

 

Cégünk a több mint 10 éves működése alatt jelentős vevőkör kiépítésével büszkélkedhet, a további fejlődés érdekében társaságunk, a PROKAT Mérnöki Iroda Kft a GINOP-5.2.4-16-2017-002659 azonosítószámú és „Létszámbővítés a ProKat Mérnöki Iroda Kft-nél” projektcímű pályázat keretében 4 fő vegyésztechnikus munkakörben felvételre került fiatal gyakornokot foglalkoztatott. A projekt keretében a gyakornokok munkavégzését segítő eszközök beszerzése is megtörtént. Vállalatunk székhelye, mely egyben a pályázat keretében megvalósítási helyszínként volt megjelölve, Debrecen, Köntösgát sor 1-3. szám alatt található.

Projektünk 2019.05.02-én fejeződött be, a megítélt támogatásunk mértéke 100%-os volt, számadatok szerint 13.096.160 Ft.

Örömmel töltött el bennünket, hogy lehetőséget tudtunk adni 4 fő 25 éven aluli szakképzését befejező fiatalnak arra, hogy munkatapasztalatot szerezzen nálunk.