Adminisztrációs tevékenység

Hatékony adminisztratív szakmai támogatással, rövid átfutási idővel tudunk reagálni az aktuális kihívásokra a jogszabályi megfeleltetésben mind mezőgazdasági, mind környezetvédelmi viszonylatban.

Hitvallásunk, hogy hozzáértésünkkel az egyéni igényeket és a jogszabályi feltételeket figyelembe véve, gyors és pontos laboreredményekkel járuljunk hozzá az ügyfeleink elégedettségéhez.

A hatályos jogszabályok szerint hatósági döntéseket csak olyan vizsgálatok alapján lehet hozni, amelyek akkreditált – vagyis ellenőrizhető, nyomon követhető és az adott szabványok szerinti – mintavételen alapulnak.

Csapatunk a laboreredményekre alapozva készíti a jogszabályoknak megfelelve a gazdálkodók teljeskörű adminisztrációjának alapjait, továbbá szaktanácsadással támogatja az ügyfelek gazdaságos működését.

Készséggel segítünk Önnek a következő szolgáltatásokban:

  • Nitrátjelentés készítés.
  • Tápanyag-gazdálkodási terv.
  • Talajvédelmi szakirányítás.
  • Precíziós tápanyag-gazdálkodási terv.
  • Agrotechnikai döntéstámogatás.
  • Meszezési javaslatok elkészítése.
  • Enzimaktivitás kiértékelés.

Az adminisztrációs szolgáltatásaink körét úgy állítottuk össze, hogy az megfeleljen a partnerek mindenkori igényeinek, a szakmai fejlődésünket pedig annak szolgálatában kívánjuk elérni, hogy teljeskörű támogatást tudjunk biztosítani a partnereink felé.

Ahogy az a fentiekből is kitűnik a talajvizsgálat a legfőbb profilunk, mert azt valljuk, hogy a talaj állapota közvetlenül befolyással van az életminőségünkre is. Egészséges talajon megtermelt növényekből készülhet igazán egészséges élelmiszer.

További információért, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Agrár- és Környezetvédelmi Laboratórium További ajánlataink

Készséggel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben helyszíni mintavételre, rövid határidejű és precíz laborszolgáltatásra, valamint szaktanácsadásra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal, szívesen fogadjuk megkeresését. Ügyfélszolgálatunkat elérheti a kapcsolati űrlapon vagy telefonon keresztül.