Rólunk

A jó talaj olyan természeti tőke, ami az egészséges élettel elválaszthatatlanul összefügg. Szakmai küldetéstudatunk megőrizni ezt a nélkülözhetetlen erőforrást, ezért a legmagasabb szintű fenntarthatósági gyakorlatot garantáljuk a partnereink számára.

A HL-LAB Agrár- és Környezetvédelmi Laboratórium - Mérnöki Iroda egy magyar tulajdonú és vezetésű, akkreditált ellenőrző és analitikai laboratórium, amely nemcsak mintavételezéssel, helyszíni szemlékkel, hanem széleskörű szakmai tanácsadással, valamint egyedi dokumentációs és komplex hatósági kapcsolattartási szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére.

Felismerve a piac igényeit – rugalmasság, precizitás, rövid határidők vállalása -, mára már a partnereink között tudhatjuk az ország legnagyobb mezőgazdasági termelőit és szolgáltatóit. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy a gazdák és a mezőgazdaság területén tevékenykedő cégek elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, melynek eredményeképpen elmondhatjuk, hogy az ország egyik legnagyobb agrár és környezetanalitikai laboratóriumává nőttük ki magunkat.

A partnereihez rugalmasan igazodó cégként a piac állandó monitorozásával határozzuk meg a fejlesztési irányokat. Szakmai rendezvényeken és kiállításokon való részvétellel, szakembereink képzésével igyekszünk megfelelni a széles körű elvárásoknak.

2008 óta folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, valamint műszer- és eszközkapacitásunkat is.  Magyarország egész területén és külföldi viszonylatban is kiemelkedő, személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Célunk pedig, hogy innovatív, korszerű módszerekkel, illetve piacvezető szolgáltatásokkal gyorsan és hatékonyan elégítsük ki a gazdálkodók és az agrárágazat egyéb szereplőinek igényeit, valamint hozzájáruljunk ügyfeleink tevékenységének fenntartásához és fejlődéséhez.

A NAH (Nemzeti Akkreditáló Hatóság) határozata alapján az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerint minősített, független analitikai laboratóriumként vagyunk akkreditálva (nyilvántartási szám: NAH-1-1776/2019), irányítási rendszerünket ennek a szabványnak megfelelően alakítottuk ki és tartjuk fent.

Megbízásainkat teljeskörűen intézzük a helyszíni mintavételezéstől kezdve a gyors és precíz laboráláson át a szükséges szakmai dokumentációk elkészítéséig. Tevékenységünket a szabványos módszerek, az akkreditálási előírások, a hazai és európai normatívák szerint folytatjuk.

Hiszünk abban, hogy a fenntartható mezőgazdasági gyakorlat, illetve a környezetvédelem hathatós előmozdítása érdekében egy nyelvet kell tudnunk beszélni. Vegye fel velünk a kapcsolatot és dolgozzunk együtt a zöld célok teljesüléséért!

Videó

  • 90.000+ minta/év

  • 10+ év szakmai tapasztalat

  • 4.000+ elégedett ügyfél

  • 50+ szolgáltatás

Készséggel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben helyszíni mintavételre, rövid határidejű és precíz laborszolgáltatásra, valamint szaktanácsadásra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal, szívesen fogadjuk megkeresését. Ügyfélszolgálatunkat elérheti a kapcsolati űrlapon vagy telefonon keresztül.