Széchenyi 2020 pályázatok

Cégünk sikeres pályázatai. Nagyon fontos számunkra a folyamatos fejlődés, hogy még jobb minőségben, és hatékonysággal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Precíziós talajtérképezési információ-szolgáltató rendszer fejlesztése

Megkezdődött a Prokat Mérnöki Iroda Kft. „Precíziós talajtérképezési információ-szolgáltató rendszer fejlesztése” című, GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00680 azonosító számú kutatás-fejlesztési projektje.

A 24 hónapos projektidőtartam alatt megvalósuló tevékenységek egy olyan informatikai rendszer kidolgozására fókuszálnak, amelynek szolgáltatott termékei hozzáadott értéket képviselnek a precíziós gazdálkodást folytató mezőgazdasági termelőknek rutinszerű feladataik tervezése során.

Az uniós támogatással, a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Programjának keretében megvalósuló projekt alapvető elemei az alábbiak:

  • helyzetértékelés, koncepcionális tervezés;
  • adatbázis-építés, illetve terepi adatgyűjtés;
  • innovatív digitális termékek meghatározása és kifejlesztése;
  • informatikai keretrendszer kidolgozása az adatszolgáltatás biztosításához;
  • applikáció-fejlesztés.

A fejlesztés számos elemében új megoldásokat tartalmaz, korszerű informatikai eszközök felhasználásával, adatfeldolgozó algoritmusok kidolgozásával. A projekt a megvalósítási időszakban Hajdú-Bihar megye mezőgazdasági területeire összpontosít. A projekt összköltségvetése 288,324 millió Ft, melyből 158,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás.

Készséggel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben helyszíni mintavételre, rövid határidejű és precíz laborszolgáltatásra, valamint szaktanácsadásra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal, szívesen fogadjuk megkeresését. Ügyfélszolgálatunkat elérheti a kapcsolati űrlapon vagy telefonon keresztül.